Ga direct naar inhoud


Welkom bij LRT - Limburg Racing Team


Log In  Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter

Account aanmaken
'Enjoy the Stay!' roepen we vaker als iemand zich voorstelt op het forum en dat menen we ook. De oude waarden (en normen) zoals ze vroeger golden, staan bij ons nog steeds hoog in het vaandel: respect, vriendschap en plezier. Dit gemengd met onze Limburgse gastvrijheid levert meer op dan een forum alleen!

Laat je nou niet afschrikken door de naam, want iedereen is hier welkom. Wij zijn echt van alle leeftijden en alle niveaus en we rijden ook allemaal op verschillende machines. Onze interesses lopen ver uiteen en er is dus zeker voor elk wat wils.


Registreer je dus snel om toegang te krijgen tot ons gehele forum en ervaar gewoon onze buitengewone LRT-Style!
 
Guest Message by DevFuse

Foto

We zijn verhuist!


  • Please log in to reply
Geen reacties in dit topic

#1 Road Racing Tonnie

Road Racing Tonnie

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9973 berichten
  • LocationRuurlo

Gepost 04 February 2010 - 15:51

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu definitief, "De Racehelden van weleer, gaan verhuizen naar een nieuwe site www.deraceheldenvanweleer.nl, namens desmo rene en ik, hopen dat eenieder die hier zoveel moois gepost en gelezen hebben, zich ook gaan aanmelden op de nieuwe site, waar enkel en alleen, maar geventileerd kan gaan worden, over hetgeen ons zo dierbaar is.
Wij spreken dan ook de wens uit, dat deze nieuwe site, weer velen de racevreugde zoals voorheen zal terugbrengen, wij zijn er klaar voor.
Hopende op een snel weerzien, namens
Desmo- Rene-Road Racing Tonnie.

Edit door VTX:

Het racehelden gedeelte op LRT is vanaf nu read-only, beschikbaar als archief. Alle racehelden en iedereen die interesse heeft in hun verhalen kunnen terecht op hun nieuwe onderkomen.
0 Gebruiker(s) is/zijn dit onderwerp aan het lezen

0 gebruikers, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers